نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آجیل ‌و خشکبار تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]

ا

  • اتوماسیون صنعتی شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
  • ایران تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بسته‌بندی‌های ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاه‌های سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بسته‌بندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
  • ارزش تغذیه ای مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
  • اسانس سیاه‌دانه بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
  • استافیلوکوکوس اروئوس شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
  • اصلاح سطحی کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
  • ایمنی غذایی ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
  • انبارمانی کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]
  • انبارمانی ماده غذایی نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
  • اینترنت اشیاء ردیابی بسته‌بندی‌ در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت‌اشیاء و بلاک‌چین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
  • انتشاردهنده‌ی اتانول استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
  • انعطاف پذیری بررسی تاثیر استفاده از سیستم‌های بین سازمانی و سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بسته‌بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
  • انگور کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]
  • انواع مهاجرت ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]

ب

  • بالشتک ها تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
  • برند نارمک تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
  • بسته بندی کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
  • بسته‌بندی تأثیر بسته‌بندی شفاف برتمایل به خرید مصرف‌کننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
  • بسته‌بندی بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
  • بسته‌بندی تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بسته‌بندی‌های ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاه‌های سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بسته‌بندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
  • بسته‌بندی ردیابی بسته‌بندی‌ در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت‌اشیاء و بلاک‌چین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
  • بسته‌بندی تأثیر عوامل زیبایی‌شناختی بسته‌بندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 65-76]
  • بسته‌بندی آنتی‌اکسیدانی استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
  • بسته بندی فعال مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
  • بسته‌بندی فعال استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
  • بسته‌بندی فعال مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 35-53]
  • بسته بندی فعال ضد میکروبی تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
  • بسته‌بندی کیک استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
  • بسته‌بندی نوین گرایشات نوین در زمینه بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]
  • بسته‌بندی‌های پلاستیکی ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
  • بسته بندی هوشمند مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
  • بسته‌بندی هوشمند نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
  • بسته فعال استفاده از تکنیک‌های نوین بسته‌بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 55-64]

پ

  • پلاسمای سرد کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
  • پلیمر کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
  • پلیمر زیستی کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
  • پوشش خوراکی بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
  • پوشش های ضد میکروبی تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]

ت

  • ترکیبات فرّار گیاهی تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
  • تمایل به پرداخت شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
  • تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
  • تمایل به خرید شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
  • تمایل به خرید تأثیر بسته‌بندی شفاف برتمایل به خرید مصرف‌کننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
  • توت‌فرنگی بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
  • توسعه پایدار ارزیابی مدیریتِ سنت‌های پایدار بسته‌بندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]
  • تولید پاک تر شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]

ج

  • جاذب رطوبت استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]

ح

  • حبوبات تأثیر بسته‌بندی شفاف برتمایل به خرید مصرف‌کننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
  • حساسیت تغییر رنگ نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
  • حمل‌و‌نقل مدرن ردیابی بسته‌بندی‌ در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت‌اشیاء و بلاک‌چین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]

خ

  • خاصیت ضدمیکروبی نانوذرات مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 35-53]
  • خرمای صادراتی استفاده از تکنیک‌های نوین بسته‌بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 55-64]
  • خواص نوری مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]

ر

  • ردیابی ردیابی بسته‌بندی‌ در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت‌اشیاء و بلاک‌چین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
  • رگرسیون لجستیک تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
  • روشهای نوین استفاده از تکنیک‌های نوین بسته‌بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 55-64]

ز

  • زیبایی‌شناختی بسته‌بندی تأثیر عوامل زیبایی‌شناختی بسته‌بندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 65-76]

س

  • ساز وکار عمل نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
  • سالمونلا تیفی موریوم شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
  • سیستم‌های بین سازمانی بررسی تاثیر استفاده از سیستم‌های بین سازمانی و سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بسته‌بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
  • سلولز ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
  • سنت‌های ایرانی بسته‌بندی خرما ارزیابی مدیریتِ سنت‌های پایدار بسته‌بندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]

ش

  • شفاف تأثیر بسته‌بندی شفاف برتمایل به خرید مصرف‌کننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]

ص

  • صنعت چاپ و بسته بندی بررسی تاثیر استفاده از سیستم‌های بین سازمانی و سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بسته‌بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]

ط

ع

  • عصاره پولک اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • عمر ماندگاری مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
  • عملکرد زنجیره تأمین بررسی تاثیر استفاده از سیستم‌های بین سازمانی و سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بسته‌بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
  • عناصر طراحی بسته‌بندی تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]

غ

  • غذاهای دریایی و اسانس مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]

ف

  • فرآورده‌های گوشتی گرایشات نوین در زمینه بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]
  • فیلم کامپوزیتی اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • فیله مرغ اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • فناوری بلاک‌چین ردیابی بسته‌بندی‌ در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت‌اشیاء و بلاک‌چین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]

ق

  • قصد خرید تحلیل محتوای عناصر طراحی بسته‌بندی محصولات آجیل ‌و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل ‌و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
  • قصد خرید تأثیر عوامل زیبایی‌شناختی بسته‌بندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 65-76]

ک

  • کارتن سازی شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
  • کارکرد بیانگر تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بسته‌بندی‌های ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاه‌های سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بسته‌بندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
  • کارکرد تأثیرگذار تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بسته‌بندی‌های ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاه‌های سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بسته‌بندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
  • کاغذ مقاوم به آتش ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
  • کیفیت ادرا‌‌ک‌ شده برند بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
  • کنترل فرایند شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
  • کنترل محصول شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]

گ

  • گرافن اکسید آمین دار شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
  • گوشت گرایشات نوین در زمینه بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]

ل

  • لیستریا مونوسایتوژنز شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]

م

  • ماندگاری اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
  • محصولات گوشتی مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
  • مدیریت بسته‌بندی ارزیابی مدیریتِ سنت‌های پایدار بسته‌بندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]
  • مکانیسم‌های مهاجرت ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
  • مواد بازدارنده آتش ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]

ن

  • نانوحسگر رنگی شناسایی آلودگی باکتری‌های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از ‏نانوحسگر رنگی ‏ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین‌دار شده و شناساگر ‏برموفنول ‏آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
  • نانوذرات تیتانیومدیاکسید کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]
  • نانو فناوری مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
  • نانوکامپوزیت مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 35-53]
  • نشانگر زمان- دما نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
  • نگرانی های زیست محیطی شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
  • نگرش شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
  • نگهداری بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
  • نوشتار تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بسته‌بندی‌های ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاه‌های سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بسته‌بندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
  • نوع مشتری بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]

و

  • ویژگیهای پس از برداشت کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]

ه

  • هنجارهای فردی شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]